LANSAREA PROIECTULUI CU TITLU “IMBUNATATIREA PERFORMANTEI INDURION TRADE SRL PRIN ACTIVITATEA DE FABRICARE BIJUTERII”

LANSAREA PROIECTULUI CU TITLU “IMBUNATATIREA PERFORMANTEI INDURION TRADE SRL PRIN ACTIVITATEA DE FABRICARE BIJUTERII

INDURION TRADE SRL cu sediul in Str. B-dul Independentei nr. 180, judetul Braila, cod postal 810047, Romania, deruleaza, incepând cu data de 25.06.2018, proiectul „IMBUNATATIREA PERFORMANTEI INDURION TRADE SRL PRIN ACTIVITATEA DE FABRICARE BIJUTERII” cod SMIS 111420,  co-finantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Regio–Programul Operational Regional 2014-2020, Axa prioritara 2 – Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii, Prioritatea de investitii 2.2 – „Sprijinirea crearii si extinderea capacitatilor avansate de productie si dezvoltarea serviciilor” in baza contractului de finantare nr. 2873/09.08.2018 incheiat cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, in calitate de Autoritate de Management, prin Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia in calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operational Regional 2014-2020.

Valoarea totala a proiectului este de 1.777.309,20 lei, din care asistenta financiara nerambursabila este de 1.095.368,40 lei.

Proiectul se implementeaza in Strada MUNCII, nr. 47, camera 4, in incinta institutului corp principal laborator, etaj parter, Oras Fundulea, Judet Calarasi, in perioada 09.08.2018 – 30.06.2019.

Obiectivul general al proiectului consta in imbunatatirea performantei societatii INDURION TRADE SRL prin investitii intr-un domeniu nou, competitiv, cuprins in diviziunea 32, domeniul de activitate (clasa CAEN) in care se realizeaza investitia fiind CAEN 3212 – Fabricarea bijuteriilor si articolelor similare din metale si pietre pretioase, contribuind astfel la realizarea obiectivului prioritatii de investitie POR 2.2 Sprijinirea crearii si extinderea capacitatilor avansate de productie si diversificarea serviciilor, ce se regaseste in Strategia Nationala de Cometitivitate 2014-2020.

Promovarea drepturilor fundamentale, nediscriminarea si egalitatea de sanse vor fi sustinute in cadrul  proiectului  prin crearea a 2 locuri de munca noi, cu promovarea masurilor de egalitate de sanse, de gen si nediscriminare, asigurand accesibilitatea persoanelor cu dizabilitati, unul din locurile de munca fiind destinat persoanelor apartinand categoriilor defavorizate.

S.C. INDURION TRADE S.R.L.

Nume persoană contact: DUMITRU IONEL; Funcţie: Administrator;

Tel./Fax. 0722626308, E-mail: induriontrade@yahoo.com.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Astăzi se încheie „Luna Dramaturgiei Românești” la Călărași

Sub sloganul ”Sărbătorește românește”, în luna octombrie, Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași alături de Teatrul Dramaturgilor Români a...

Închide