Lehliu Gară | Anunț

UAT ORASUL LEHLIU-GARA (Primaria), str. Pompieri nr.3, JUDETUL CALARASI, tel: 0242-641124, a demarat procedura pentru incheierea unui contract de achizitii publice de servicii, avand ca obiect “Servicii de închiriere spațiu modular de către UAT ORASUL LEHLIU-GARA în cadrul proiectului „KETANES – Masuri integrate pentru persoanele defavorizate din comunitatea marginalizata Razvani”, Cod  CPV:  70310000-7 Servicii de inchiriere sau de vanzare de imobile (Rev.2), prin procedura simplificata cu Norme procedurale interne.

Ofertele se pot depune la  sediul Primariei orasului Lehliu-Gara, str. Pompieri nr. 3, CP 915300, jud. Calarasi, pana la data de 08.10.2018 ora 10.00.

Agentii economici pot obtine documentatia de atribuire de site-ul institutiei www.primarialehliugara.ro, la sectiunea: Informatii de interes public/Achizitii publice/Anunturi achizitii publice.

Etichete:

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide