Lilian Onescu, fostul prefect al Călărașiului, a fost numit secretar general al ANAF

Fostul prefect al județului Călărași, Lilian Onescu, a fost numit recent secretar general al ANAF, în cadrul Ministerului de Finanțe condus de Eugen Teodorovici. Cei doi au mai colaborat pe vremea când Teodorovici conducea Ministerul Fondurilor Europene, Lilian Onescu deținând aceeași funcție – secretar general.

Până în prezent, Onescu a ocupat funcția de secretar general la Agenția Națională pentru Arii Naționale Protejate (ANANP). În trecut, Lilian Onescu a mai ocupat funcțiile de subprefect, apoi prefect al județului Călărași, subprefect al județului Ilfov, secretar general al Ministerului Fondurilor Europene, secretar general al Ministerului Mediului, secretar general al ANANP.

Pe pagina sa de facebook, Lilian Onescu spune că noua funcție este o provocare căreia îi va face față cu seriozitate și responsabilitate.

„O nouă etapă începe prin numirea în funcția de secretar general al Agenției Naționale de Administrare Fiscală, o nouă provocare, căreia sunt pregătit să-i fac față cu responsabilitate, cu seriozitate și cu dăruire.

Și acum, ca de fiecare dată, doresc să îmi pun la dispoziția oamenilor experiența acumulată în administrația publică și să ofer tot sprijinul necesar pentru buna organizare și funcționare a agenției.

Nu în ultimul rând, doresc să le mulțumesc celor ce mi-au încredințat, prin încrederea lor, șansa de a contribui la dezvoltarea activității uneia dintre cele mai importante organizații din administrația publică.”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide