Liviu Mușat, directorul ADR Sud Muntenia, anunț pe pagina sa de facebook pentru proiectarea noului sediu

Încă de anul trecut, directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Mușat, anunța că a fost achiziționat un teren, vecin cu actualul sediu, pe care intenționează să construiască un nou corp de clădire. Construcția se va realiza pe fonduri europene.

Noua clădire va avea o suprafață de 1900 mp, 5 niveluri iar termenul de finalizare este de 12 luni. Caietul de sarcini pentru serviciile de proiectare a fost deja publicat pe SICAP, urmând să fie selectată cea mai bună ofertă în urma licitației electronice.

Necesitatea unui nou sediu derivă din legislația europeană care obligă instituția să păstreze inclusiv proiectele PHARE de acum 20 de ani.

Astfel, jumătate din spațiul noii clădiri va fi destinat arhivării, restul urmând fi amenajat ca birouri pentru angajați. În vechiul sediu, inaugurat acum opt, lucrează 100 de angajați, deși capacitatea acestuia a fost pentru doar 70 de persoane.

Liviu Mușat, directorul ADR Sud Muntenia, a făcut o invitație celor interesați de proiectarea noului sediu și pe pagina personală de facbook.

„ADR Sud-Muntenia așteaptă proiectanții! Suntem în plin proces de atribuire a contractului de servicii de proiectare pentru Corpul B al sediului nostru din Călărași. Toți cei interesați pot consulta fișa de achiziție depusă în SICAP. Vă așteptăm, vom fi onorați să colaborăm!”, scrie acesta.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide