Locuință incendiată în comuna Unirea

În data de 28 iunie 2016, ora 12.16, un echipaj specializat de stingere din cadrul Gărzii de intervenție Borcea a fost solicitat să acţioneze pe raza localității Unirea, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la dormitorul unei locuinţe, proprietate individuală, aparţinând lui Cătălinei N. La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta cu violență, cu flacără şi cu fum dens la un dormitor al locuinței, existând risc de extindere la celelalte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate. Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost posibil din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul unui aparat electrocasnic rămas nesupravegheat sub tensiune mai mult timp.

Pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Borcea s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând eficient pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 30 de minute. În urma incendiului au ars: podina din lemn a dormitorului, un televizor, un laptop și mai multe elemente de mobilier, valoarea pagubelor fiind estimată în acest caz la suma de circa 9.000 de lei. Exista pericolul ca arderea să se extindă la alte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate, însă pompierii militari au intervenit prompt și au lichidat incendiul în limitele găsite, salvând bunuri materiale în valoare de aproximativ 35.000 de lei.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide