Locul 5/Călărășeanul Ciprian Solzaru, singurul român participant la Campionatele Mondiale de Culturism din Spania

În perioada 5-6 noiembrie s-au desfășurat la BENIDORM-SPANIA Campionatele Mondiale de culturism seniori unde România a fost reprezentată de un singur sportiv și anume CIPRIAN-GEORGE SOLZARU. La acest Campionat Mondial au fost prezenți 235 de sportivi din întreaga lume.

Aflat la prima prezență la un Campionat Mondial, Ciprian Solzaru a obținut locul V la categoria 65 kg dintr-un număr de 14 sporivi înscriși la această categorie. Este cel mai bun rezultat din istoria culturismului călărașean și un rezultat foarte bun pentru România. De mai mulți ani nu se obținuse o clasare în primii 6 sportivi la culturism masculin seniori.

Sportivul nostru este multiplu campion național și medaliat la campionatele Balcanice de culturism seniori. Cu acest rezultat foarte bun, Ciprian Solzaru intră în clubul select al sportivilor călărașeni ce au reprezentat cu cinste orașul Călărași la competițiile internaționale (olimpiadă, campionate mondiale și europene).

„Un aspect ce merită semnalat este faptul că pentru acest concurs sportivul a început pregătirea cu 6 luni înainte iar toată cheltuiala cu alimentația, suplimente nutritive, înscriere în concurs, deplasare, cazare au fost suportate de către sportiv și de către mine, președintele CS Fortus Călărași, Nelu Bașfalion.

Dacă sunt oameni de bine ce vor să ajute acest sportiv ambițios sau alți sportivi ce activează la clubul meu îi rog să mă contacteze. Le vom mulțumi, iar prin rezultatele obținute de noi vom demonstra că merităm să fim ajutați. Multumesc tuturor celor care au fost și sunt alături de noi. Mulțumesc CIPRIAN SOLZARU și succes pe mai departe, poate la anul reușim să prindem și podiumul. FELICITĂRI!”, a declarat președintele CS Fortus Călărași, Nelu Bașfalion.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide