Locuri de muncă în Austria – salariul minim net 2.000 euro

Oferte de muncă prin intermediul Reţelei EURES România pentru sezonul de iarnă 2018-2019 de bucătar, chelner şi cameristă în regiunea Voralberg din Austria. Selecţia se va organiza la Sibiu.

Voralberg este regiunea cea mai vestică a Austriei, fiind cunoscută ca o regiune în care se practică sporturile de iarnă. Diferite pensiuni şi hoteluri de 3, 4 sau 5 stele din staţiunile din munţii Alpi caută pentru sezonul de iarnă 2018-2019, bucătari, chelneri şi cameriste. Oferta de muncă venită prin Serviciul Public de Ocupare austriac (Arbeitsmarktservice-AMS Osterreich) însumează 300 de locuri de muncă, după cum urmează:

-Bucătar: 100 posturi;

-Chelner: 100 posturi;

-Cameristă: 100 posturi;

-Candidații pentru posturile de bucătari și chelneri trebuie să deţină o diplomă de calificare în domeniu și o experiență de cel puțin un an de muncă şi să vorbească engleza şi/sau germana ( pentru bucătar: limba germană nivel A2 sau limba engleză nivel B1; pentru chelner: limba germană nivel B1 şi limba engleză nivel A2).

Cameristele trebuie să vorbească germana (nivel A2), să aibă experiență de cel puțin un an de muncă independentă și orientată spre servicii.

Salariul net este de până la 2.000 de euro/lună, astfel: – bucătari: între 1.500-2.000 euro net/lună; – chelneri: între 1.500-1.900 euro net / lună; – cameriste: între 1.400-1.600 euro net/lună.

Contractul de muncă este sezonier (decembrie 2018 – aprilie 2019), iar programul de lucru este de 48 sau de 54 ore pe săptămână.

Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, completat la calculator în limba germană, la consilierul EURES din regiunea Voralberg, Austria Dietmar Müller, la adresa de e-mail: dietmar.mueller@ams.at şi doar pentru monitorizare (fără feedback) la corina.suciu@sb.anofm.ro.

Persoanele preselectate în urma transmiterii CV-ului, vor fi contactate pentru a participa la o selecţie care se va organiza la Sibiu (data va fi anunţată ulterior, probabil luna septembrie).

Termen limită pentru aplicare: 31.08.2018.

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide