Locuri de muncă în Danemarca pentru distrubuția de ziare și colete

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Călărași prin serviciul de ocupare EURES România oferă 30 locuri de muncă vacante în DANEMARCA (firma DAO 365A/S din Jutland), pentru distribuția de ziare și colete. Angajatorul intenționează să recruteze personal în data de 14 noiembrie 2017, la sediul AJOFM Călărași.

Activitatea constă în distribuirea către clienți a ziarelor, revistelor și coletelor. Durata contractului de muncă este de aproximativ 6 luni iar salariul oferit este de 17 euro brut/oră. Se asigură cazare în prima săptămână iar apoi fiecare trebuie să se întrețină până la plata primului salariu.

Cerințele postului sunt următoarele:

-Permis de conducere valid, categoria B;

-Cunoștințe de limba engleză.

Dosarul pentru înregistrarea în baza de date se va depune la sediul AJOFM Călărași și va conţine următoarele acte: copie act identitate, adeverinţa medicală “apt pentru muncă”, cazier judiciar, copie act de studii, CV model EUROPASS.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Călărași din strada 13 Decembrie, nr. 12, tel 0242 318.376.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide