Locuri de muncă în Danemarca/Aplicațiile se depun până pe 5 martie a.c.

Persoanele interesate să aplice pentru un loc de muncă sezonier în agricultură (culegător de mazăre) în Danemarca o pot face până la data de 5 martie 2017

Firma Greenpeas (www.greenpeas.dk) din localitatea Ørbæk, Danemarca are vacante 150 de locuri de muncă de culegători de mazăre.

Descrierea locului de muncă: Culegătorii vor lucra în Danemarca în perioada iunie – septembrie/octombrie 2017. Program de lucru este de 30-40 ore/săptămână (se lucrează 6 zile/săptămână). Se va munci într-o fermă cu lucrători din diverse ţări, cu oportunităţi de dezvoltare a abilităţilor de muncă şi socializare.

Cerinţele locului de muncă: Vârsta minimã 18 ani; Muncă fizică grea, indiferent de climă; Experienţa în munca agricolă constituie un avantaj;

Limbi străine: Limba engleză – nivel minim;

Salariu oferit: Plata muncii este în funcţie de cantitate şi în acest sens lucrătorii trebuie să fie motivaţi. Salariul este în jur de 0.6 euro brut/kg + alocaţie de concediu. Impozitul şi contribuţiile sociale se vor deduce din salariu conform legislaţiei daneze. Mai multe informaţii despre impozite: http://www.skat.dk.

Alte beneficii: Cazarea se face în rulote, iar în camping sunt disponibile: bucătărie, sală de mese, toalete, baie cu duşuri, maşini de spălat, internet Wireless. Taxa de cazare pe lucrător/pe zi este de 7-8 euro şi acoperă inclusiv gazul, apa şi electricitatea.

Transportul dus – întors România – Danemarca este în responsabilitatea lucrătorului. Pentru transportul de la locul cazării la locul de muncă sau pentru cumpărături, angajatorul va pune la dispoziţia lucrătorilor un autobuz, contra cost pentru 1,5 euro/zi/persoană; opţional, lucrătorii pot să îşi aleagă alt mijloc de transport la locul de muncă. Mai multe informaţii despre cazare şi transport se găsesc pe website-ul www.My-greenpeas.com.

Mod de aplicare: Candidaţii trebuie să trimită un CV model EUROPASS, în limba engleză, cu poza inclusă, pe adresa de email: work@greenpeas.dk.

Termen limită pentru trimiterea aplicaţiilor este 5 martie 2017.

Instrucţiunile de aplicare se găsesc pe website-ul www.My-greenpeas.com.

Preselecţia persoanelor care au aplicat se face telefonic sau prin email de angajator. Invitarea la selecţie a persoanelor pre-selectate se va face în timp util de consilierii EURES. Selecţia va avea loc în prima jumatate a lunii martie 2017, la Ploiesti. Detaliile referitoare la data, locaţia şi programul selecţiei vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate. NU sunt admise alte persoane la interviu.

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide