Locuri de muncă sezoniere în agricultură – SPANIA – Campania 2018

În perioada 11-14 decembrie 2017, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza selecții pentru cele 800 de locuri de muncă sezoniere în agricultură pentru recoltarea căpşunilor în Spania, campania 2018. Selecțiile se vor organiza astfel:

– 11 decembrie, la Ploiești: – organizator AJOFM Prahova, de la ora 9.00, la Hotel Central, salon Cristal (mezanin) din bulevardul Republicii, nr. 1, Ploiești;

– 12 decembrie, la Focşani: – organizator AJOFM Vrancea, la hotel Unirea, Sala de Conferințe, ora 10.00, Focșani;

– 13, 14 decembrie, la Craiova: – organizator AJOFM Dolj.

 ANOFM prin serviciul de ocupare EURES România, pune la dispoziţia lucrătorilor români 800 locuri de muncă sezoniere în agricultură, în Spania. Firma Surexport Compania Agraria SL din provincia Huelva, Spania, oferă locuri de muncă sezoniere în agricultură pentru recoltarea căpşunilor, în campania 2018.

Pentru această ofertă, nu se solicită experiență.

Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare fiind 15 februarie 2018. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii.

Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.

Cazarea este asigurată de angajator, iar muncitorul trebuie să plătească 1,6 euro/zi pentru cheltuieli. Muncitorul plăteşte primul transport de venire, iar firma plăteşte întoarcerea, cu condiţia ca muncitorul să folosească mijlocul de transport oferit de firmă. Preţul primului drum se va recupera din primele salarii.

Persoanele care doresc să aplice pentru aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă Călărași pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie.Termen limită de aplicare:10.12.2017.

Dosarul pentru înregistrarea în baza de date va conţine următoarele documente: copie CI/BI; CV EUROPASS în limba română; adeverință medicală, cu mențiunea „apt pentru muncă”, cazier judiciar, copie diploma de studii.

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide