Lotul echipei de handbal AHC Dunărea Călărași se va reuni astăzi pentru viitorul sezon competiţional

Conform programului stabilit de conducerea echipei, în perioada 16 şi 22 iulie vor avea loc vizita medicală şi pregătirea la Călăraşi. Între 23 şi 31 iulie, echipa se va afla în cantonament la Cheile Grădiştei.

Au fost programate și partide de verificare care se vor desfășura la începutul lunii august: 3 – 4 august, acasă cu CSM Focşani 2007; 13 – 14 august, acasă cu GSK Batman Belediyesi, nou promovată în Superliga Turciei; 17 – 19 august, participare la turneul internaţional găzduit de campioana CS Dinamo Bucureşti; 23 – 25 august, meciuri de pregătire în Sala Polivalentă „Ion C. Neagu” din municipiul Călărași.

La începutul acestei luni, antrenorul secund Eremia Pârâianu, fost jucător la CSM Călărași (2013-2014), a fost desemnat în funcția de manager sportiv.

AHC Dunărea Călărași va debuta în noua ediție de campionat, acasă, pe 5 septembrie 2018, când va primi vizita vicecampioanei CSA Steaua Handbal. Tot pe teren propriu va juca şi în etapa a doua, pe 15 septembrie, cu CS Minaur Baia Mare.

Conducerea și acționarii clubului AHC Dunărea Călărași, Consiliul Local Călărași, Primăria Călărași, Consiliul Județean Călărași și Ecoaqua Călărași au stabilit ca prețul unui bilet de intrare în Sala Polivalentă „Ion C. Neagu” din Călărași să fie 10 lei, 100 lei abonamentul de suporter și 500 lei abonamentul VIP.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
În atenția călărășenilor! Branșamentele aferente străzilor care intră în reparații trebuie făcute până la demararea lucrărilor

Primăria Municipiului Călărași aduce la cunoștința călărășenilor care locuiesc pe străzile prinse în programul de modernizare sau reparații al acestui...

Închide