LPF a stabilit un nou termen pentru finalizarea lucrărilor la stadionul Dunării Călărași – 19 iulie

Un reprezentant al Ligi Profesioniste de Fotbal a verificat astăzi lucrările de la stadionul “Ion Comșa” pentru omologarea stadionului din Călăraşi în vederea disputării meciurilor echipei de pe teren propriu în Liga 1.

După inspectarea stadionului, LPF a înaintat un nou termen pentru evaluarea criteriilor, 19 iulie, dată până la care autoritățile locale să finalizeze toate lucrările. Atât președintele CJ, Vasile Iliuță, cât și primarul Daniel Drăgulin au dat asigurări că se vor încadra în termen iar primul meci de pe teren propriu se va disputa pe arena din Călărași.

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță:

„Eforturile tuturor au fost recunoscute astăzi de reprezentanții LPF. Dacă vremea ne va fi partener bun, vom termina întreaga investiție în scurt timp. Mulțumesc celor implicați în tot procesul de modernizare, iar suporterilor le transmit sprijin și răbdare. Vom juca acasă în condiții optime.”

Primarul Daniel Drăgulin:

„Vreau să vă spun că există o emulație din partea tuturor pentru a fi gata cu stadionul. Sperăm ca până la primul meci oficial de pe teren propriu să terminăm lucrările. Sunt orașe mult mai mari care nu au echipă de fotbal în prima Ligă și trebuie să fim mândri că la Călărași vor veni echipe fanion ale fotbalului românesc.”

Directorul Direcției de dezvoltare din cadrul Consiliului Județean, Eduard Grama:

„Astăzi, după vizita reprezentanților LPF avem o primă concluzie… eforturile noastre nu au fost în zadar. Am trecut de un moment important, iar întreaga comisie a apreciat munca depusă de echipa CJ acordând un nou termen pentru a remedia mici deficiențe. Ceea ce părea imposibil în urmă cu două luni este astăzi posibil. Meciul cu CFR intră în linie dreaptă, partida se va disputa pe Arena “Ion Comșa”.

La final le pot răspunde și celorlalți indivizi “bine intenționați”, cu toate că nu merită luați în seamă de oamenii implicați direct în realizarea acestui obiectiv, suntem într-o etapă nouă cu obiective de dezvoltare ale județului iar societatea îi va exclude într-un final pentru că este saturată de “părerologi și neisprăviți” care au mascat și maschează incompetența prin aruncarea în spațiul public a unor informații total neadevărate.

Suntem o administrație care își dorește realizări. Suportăm și critici constructive, însă nu vom fi de acord niciodată cu critica de dragul de a critica. Dacă ne-am fi aflat în altă țară, vă spun sincer, că oamenii s-ar fi mobilizat ca stadionul să se termine la timp. În România, Călarașiul anului 2018, “spiritul civic” este pe facebook.”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide