Lt.Col. Ionel Marcu, noul șef al Inspectoratului de Jandarmi Călărași

Vineri, 19 mai a.c., în prezenţa colonelului Badea Daniel, împuternicit şef direcţie la Direcția Management Operațional din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, a avut loc predarea-primirea comenzii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călăraşi, între colonelul Anghel Ion care a trecut în rezervă, cu drept la pensie şi locotenent colonelul Marcu Ionel, comandant al Detașamentului de Jandarmi Oltenița.

Pentru asigurarea continuităţii actului de comandă, comandantul Detașamentului de Jandarmi Oltenița, locotenent colonelul Marcu Ionel a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile inspectorului şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călăraşi.

Cu această ocazie, întregul colectiv al Inspectoratului Județean de Jandarmi Călărași, îi urează domnului colonel Anghel Ion să aibă parte de multă sănătate și pensie lungă alături de familie.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide