Lucrările la Poşta Veche avansează

În ultimele săptămâni, lucrările de la Poşta Veche au continuat conform graficului, astfel încât această bijuterie arhitecturală sa fie redată călăraşenilor cât mai curând.

A fost turnată încă o porţiune din radier, cea din zona intrării principale de la camera care va adăposti tabloul general şi centrala antiincendiu, realizarea radierului apropiindu-se astfel de 100%. Consolidarea pe verticală prin stâlpi şi pe orizontală prin grinzi lamelare a condus la turnarea planşeului peste demisol. În paralel au fost inventariate elementele de ceramică existente şi se lucrează la întocmirea proiectului de componente artistice.

Restaurarea clădirii Poştei Vechi din municipiul Călăraşi se realizează cu ajutorul fondurilor europene de pe Axa prioritara 5 “Îmbunătăţirea mediului urban şi conservarea, protecţia şi valorificarea durabilă a patrimoniului natural şi cultural”, Programul Operaţional Regional 2014-2020. Valoarea totală a proiectului este de circa 2,57 milioane euro.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide