Lucrările la rețeaua de canalizare din Măgureni vor fi reluate din 4 mai

Primăria Municipiului Călărași continuă lucrările la rețeaua de canalizare pluvială și menajeră din Cartierul Măgureni (PT + execuție), proiect cu o valoare de 6.252.730 lei inclusiv TVA (aproximativ 1,3 milioane euro).

Până în prezent s-au executat săpături pe o lungime de 300 ml (din totalul de 2740 ml) pentru canalizarea pluvială, s-au introdus țevile în pământ, s-au montat 9 cămine și s-a turnat beton pe săpăturile efectuate.

Rețeaua de canalizare menajeră din cartierul Măgureni este o rețea inedită pentru Călărași, pe toată lungimea reţelei centrale de canalizare fiind prevăzute 122 cămine de colectare cu vacuum, care vor asigura colectarea apelor menajere provenite de la cele 334 gospodării, pe o rețea totală de 5322 ml, totul fiind legat la o stație de vacuum.

Conform contractului termenul de execuție al investiției este de 20 de luni de la data emiterii ordinului de începere al lucrărilor (11 noiembrie 2019).

Primăria Călărași precizează că lucrarea nu a fost sistată, executantul lucrării solicitând doar prelungirea termenului de execuție cu 30 de zile, ca urmare a stării de urgență, firma executantă aflându-se în această perioadă în achiziții de materiale, urmând ca din 4 mai să revină în șantier.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide