Ludovic Orban: „În momentele mai dificile ale PNL, filiala PNL Călărași a fost în frunte și a reușit să câștige alegerile”

Premierul Ludovic Orban a efectuat ieri o vizită în județul Călărași pentru a vedea mai multe obiective de investiții realizate din fonduri guvernamentale sau europene dar și pentru a se întâlni cu candidații liberali la funcția de primar și președinte al CJ Călărași. Pe agenda sa s-au aflat bazinul de înot, investiție finanțată de CNI, Poșta Veche, reabilitată din fonduri europene, ambele din din municipiul Călărași și școala din satul Rasa, comuna Grădiștea, obiectiv reabilitat, modernizat și extins din fonduri guvernamentale, și s-a oprit apoi în municipiul Oltenița.

„În momentele mai dificile ale PNL, filiala PNL Călărași a fost în frunte și a reușit să câștige alegerile atât pentru funcția de primar cât și pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Astăzi, PNL este la un nivel de încredere și de susținere cum nu a mai avut în ultimii 30 de ani. Și în alte județe din sudul extrem, ținut sub papuc de mafiile roșii, și alte județe au șansa să câștige în aceste alegeri locale, dar de la voi mă aștept să câștigați așa cum nu ați mai câștigat până acum, să zdrobiți efectiv PSD și să arătați clar diferența între ceea ce înseamnă un primar liberal și un primar PSD”, a spus Ludovic Orban în cadrul întâlnirii cu liberalii la Călărași.

Liderul PNL i-a asigurat pe liberalii călărășeni că PNL va câștiga alegerile parlamentare iar autoritățile locale vor avea un partener în guvernul liberal.

“De dată asta aleșii liberali din județul Călărași și din municipiul Călărași nu vor fi orfani de guvern așa cum au fost o bună bucată de vreme. Vom câștiga alegerile parlamentare și vom guverna România, iar voi veți avea în Guvern un partener. (…) În urmă cu 7 ani România va avea niște oportunități pe care nu le-a avut în istorie”, a conchis Orban.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide