Magicianul Sandru Mircea Mario „a uitat” să returneze banii celor care nu au mai avut loc în sală

Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi aduce la cunostinta ca spectacolul MAGIC REVOLUTION SHOW a fost organizat, in exclusivitate, de Sandru Mircea Mario, sala de spectacole “Barbu Stirbei” fiind DOAR INCHIRIATA de acesta!

Ca si dumneavoastra, am constatat cu stupoare ca au fost vandute bilete cu mult peste capacitatea salii!

Acest lucru este nepermis de clauzele contractuale si de legile in vigoare, determinand evacuarea spectatorilor ce nu aveau locuri (din motive de securitate) si firesc, nemultumirea acestora.

Ne pare rau pentru faptul ca am fost si ati fost dezinformati cu privire la calitatea actului artistic ce urma a se desfasura pe scena, precum si referitor la presupusele cadouri ce urmau a fi oferite copiilor de catre organizator (Sandru Mircea Mario)!

Facem mentiunea ca, in momentul in care au revenit copiii in sala pentru a solicita cadourile promise, am descoperit ca “organizatorul Sandru Mircea Mario” plecase deja pe usa din spatele scenei!

Daca sunt persoane care nu au reusit sa-si recupereze banii pe biletele nefolosite, va rugam sa-l contactati pe organizator, Sandru Mircea Mario, la numarul de telefon tiparit pe afise si pe fluturasii distribuiti in scoli!

Drept urmare, recomandarea noastra este sa acordati atentie maxima ofertelor de acest gen ce apar in unitatile de invatamant!

Noi va asiguram ca va vom sta la dispozitie oricand, la numerele de telefon 0242.314.925 si 0242.312.800, pentru a va clarifica orice nelamurire cu privire la acest gen de spectacole!

Reiteram faptul ca intre firma organizatoare a spectacolului si Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi exista un contract de inchiriere care are drept anexa diagrama salii de spectacole cu capacitate maxima 500 de locuri!

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Scandal național/Vasile Iliuță acuză un complot împotriva sa, IPJ anunță că a deschis dosar penal pentru că a refuzat să fie testat cu etilotesul

Trei echipaje de poliție au ajuns la domiciliul președintelui CJ Călărași, Vasile Iliuță, în seara zilei de 26 octombrie a.c.,...

Închide