Mai mult de jumătate din biletele pentru partida de cupă cu FCSB s-au vândut

Biletele pentru partida din cadrul optimilor de finală ale Cupei României, ediţia naţională 2018 – 2019, programată, în nocturnă, la Călăraşi joi, 1 noiembrie, de la ora 21.45 de minute, dintre Dunărea Călăraşi şi FCSB sunt la mare căutare.

Cu o săptămână înainte de meci, clubul călărăşean a vândut mai mult de jumătate din cele 8.000 de bilete scoase la vânzare. La mare căutare au fost cele de la tribune şi de la zona family. Preşedintele Florin Brişan ne-a declarat că instalaţia de nocturnă este aproape gata, fiind montate inclusiv lămpile, pe 27 octombrie urmând a fi gata.

„Este un meci – eveniment şi mizăm pe prezenţa unui număr record de spectatori. Vom juca împotriva unei echipe de top din fotbalul românesc şi pentru prima oară în istoria acestui club şi oraş, partida cu FCSB se va desfăşura în nocturnă!

Va fi un prilej de bucurie dar şi de mândrie pe care dorim să-l împărţim cu iubitorii fotbalului din Călăraşi şi nu numai”, a declarat preşedintele executiv Florin Brişan.

Cei care vor să fie alături de Dan Alexa&Co pot opta pentru următoarele tipuri de bilete:

Tribuna I: 30 LEI

Tribuna a II-a: 40 LEI

Tribuna acoperită: 120 LEI

Zona family: 20 LEI (1+1 gratis, în limita locurilor disponibile)

Peluze: 20 LEI

Biletele pot fi achiziţionate de la magazinul Fan Shop, amplasat la poarta stadionului Municipal Călăraşi, din B-dul Republicii, 39.

Program: Luni-Vineri 10.00-17:00, Sâmbătă 10.00-13.00.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide