Manifestări, organizate de Casa Corpului Didactic, prilejuite de Ziua Unirii Principatelor Române

Casa Corpului Didactic Călărași a organizat sâmbătă, 24 ianuarie, în sala de ședințe a Primăriei, manifestări dedicate Zilei Unirii – Mica Unire a Principatelor Române.

Au susținut dezbateri cadre didactice ale unităților de învățământ din Călărași, iar momentele artistice au fost prezentate de elevi ai Palatului Copiilor Călărași, ai Școlii Gimnaziale ”Tudor Vladimirescu”, ”Mircea Vodă” și ”Nicolae Titulescu”.

”Primăria Călărași și Consiliul Local Călărași au sprijinit mereu astfel de acțiuni, mica noastră sală de festivități găzduind, ori de câte ori am fost solicitați, evenimente de acest fel. Am avut alături florile noastre, ale Călărașiului. De fiecare dată în această sală, prin programul artistic pe care ni-l oferă, ei demonstrează că avem cultură și tradiții și că stabilitatea unui popor stă în aceste lucruri. Vă vom fi alături de fiecare dată”, se arată intr-un mesaj  postat de edilul Călărașiului, Daniel Drăgulin, pe o rețea de socializare.

 

 

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Primăria Călăraşi/Amenzi pentru cei care lipesc afişe în alte spaţii decât cele amenajate

Primăria municipiului Călărași, prin Serviciul de Gospodărie Comunală, reamintește faptul că expunerea prin lipire a afișelor sau a anunțurilor publicitare...

Închide