Marian Ichim, noul consilier județean al PSD, în locul lui Marian Sbârcea

Marian Ichim a devenit consilier județean, ieri, în cadrul ședinței de CJ, în cadrul căreia a depus jurământul. Acesta i-a luat locul lui Marian Sbârcea căruia organizația județeană a PSD Călărași i-a retras sprijinul politic.

Marian Ichim este din martie 2013 director al Secției de Drumuri Naționale Călărași și membru al PSD din 2009.

„Urmare Deciziei Civile nr. 5305 din 11.12.2017, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti în Dosarul nr. 612/116/2017, definitivă, prin care această instanţă respinge cererea de suspendare a Ordinului Prefectului Judeţului Călăraşi nr. 115 din 11.04.2017, privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier judeţean al domnului Sbârcea Marian, am iniţiat prezentul proiect de hotărâre pentru înlocuirea domnului Sbârcea Marian în cadrul Consiliului Judeţean Călăraşi.

Organizaţia Judeţeană Călăraşi a Partidului Social Democrat, prin adresa nr. 5 din 10.01.2018, înregistrată la Consiliul Judeţean Călăraşi sub nr. 566 din aceeaşi dată, a comunicat supleantul care întruneşte condiţiile legale pentru a–i fi validat mandatul de consilier judeţean: domnul Ichim Marian.

În consecinţă, propun modificarea şi completarea componenţei Consiliului Judeţean Călăraşi prin înlocuirea domnului Sbârcea Marian cu domnul Ichim Marian – supleantul comunicat de Organizaţia Judeţeană Călăraşi a Partidului Social Democrat.” – se arată în expunerea de motive a CJ Călărași.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Viceprimar Viorel Ivanciu: „Vom asfalta 16 străzi anul acesta prin SP Pavaje Spații Verzi, dar vrem să perfecționăm și angajații”

Într-un comunicat publicat pe pagina de facebook a Primăriei Călărași se anunță care sunt obiectivele pentru anul 2018 în ceea...

Închide