Marius Dulce, ales preşedinte al Organizaţiei Municipale a PSD Călăraşi

Rodica Zaharia. Sala Casei de Cultură „Barbu Ştirbei” a găzduit miercuri, 10 septembrie, Conferinţa Municipală a PSD Călăraşi pentru alegerea noului preşedinte. Au fost convocaţi 213 membri, prezenţi fiind doar 209. Prin vot deschis şi în unanimitate de voturi, Marius Dulce, de altfel singurul candidat înscris în cursă, a fost ales preşedinte al Organizaţiei Municipale a Partidului Social Democrat Călăraşi.

Dulce a preluat interimatul de la Dan Cristodor, cel care în luna iulie a fost ales în fruntea organizaţiei judeţene, iar de miercuri a devenit preşedinte cu mandat. Conferinţa s-a desfăşurat în prezenţa liderilor judeţeni ai PSD Călăraşi, la prezidiu aflându-se Dan Cristodor, preşedintele Organizaţiei Judeţene, Ştefan Ion – preşedintele executiv, precum şi liderii organizaţiilor de tineret, femei şi pensionari.

Liderul PSD Călăraşi, Dan Cristodor, a menţionat în cadrul discursului său, pe care l-a catalogat „unul sentimental şi nu politic”, că Organizaţia Municipală are un loc aparte în formarea sa pe plan politic, Cristodor aflându-se la conducerea acesteia mai bine de doi ani de zile.

„Mă bucur că sunt alături, astăzi, de organizaţia municipală la această conferinţă şi mă bucur că alături de dumneavoastră m-am format, am învăţat de la dumneavoastră şi tot datorită dumneavoastră astăzi ocup cea mai înaltă funcţie în PSD Călăraşi. M-am hotărât să nu am un discurs politic ci unul mai mult nostalgic, sentimental faţă de această organizaţie. Aşa cum bine ştiţi am fost preşedintele acestei organizaţii din 17 martie 2012 şi până pe 24 iulie 2014 când am fost ales preşedinte al Organizaţiei Judeţene şi, conform statutului, a trebuit să îmi dau demisia (…) Cât am fost preşedintele acestei organizaţii am avut ocazia să constat că totul se bazează pe prietenie, relaţii interumane şi pe ajutor reciproc. Acelaşi lucru încerc să îl fac şi deja l-am făcut şi la Organizaţia Judeţeană. Vreau să vă mulţumesc pentru rezultatele obţinute la alegerile europarlamentare, am bătut cu un scor foarte bun faţă de PNL. Este numai şi numai meritul dumneavoastră şi a celui care a coordonat întrega campanie, astăzi, preşedintele dumneavoastră, Marius Dulce. În opinia mea, Marius Dulce este cel mai îndreptăţit în acest moment pentru a ocupa acesta funcţie, de aceea îl felicit sincer pe noul preşedinte. Sunt sigur că împreună, în luna noiembrie, vom trece cel mai greu examen pentru noi. De altfel, cu toţii trebuie să ne mobilizăm pentru că avem ce transmite oamenilor şi vă rog să o faceţi.”

La rândul său, noul preşedinte, Marius Dulce, s-a arătat emoţionat de momentul alegerii lui în cea mai mare funcţie pe municipiu în cadrul PSD Călăraşi, catalogând organizaţia drept o familie.

„Este un sentiment frumos că pot fi alături de dumneavoastră. Dacă până acum am avut un interimat şi puteam să mă mai ascund, acum nu mai am loc de întors, trebuie să ne mobilizăm pentru că totul depinde numai de noi. Vă mulţumesc pentru susţinere şi vă asigur că tot ceea ce depinde de noi, de echipa judeţeană şi municipală, vom face totul posibil pentru că suntem alături de dumneavoastră, suntem prieteni, suntem o familie”, a mărturisit Marius Dulce.

În cadrul întânirii a fost ţinut şi un moment de reculegere pentru unul din membrii marcanţi ai PSD Călăraşi, Ion Ciulinaru care a decedat în urmă cu puţin timp.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide