Marius Dulce: „Spaţiul pietonal, aflat în lucru, din faţa Primăriei Călăraşi, ar fi gata înainte de Zilele Municipiului Călăraşi”

Rodica Zaharia. În urmă cu aproximativ o lună şi jumătate, Primăria Călăraşi a demarat lucrarea de amenajare a spaţiului situat în faţa intrării principale a instituţiei. Viceprimarul Marius Dulce a declarat pentru Obiectiv că se doreşte ca această zonă să fie terminată, pe cât posibil, până la evenimentul dedicat Zilelor Municipiului Călăraşi, manifestare ce se va desfăşura în luna septembrie.

„În prezent, în faţa Primăriei Călăraşi se continuă lucrările de amenajare a zonei conform planurilor făcute. Zilele acestea se vor termina de pus pavelele, apoi intenţionăm să montăm câteva proiectoare ca zona să fie luminată aparte. Vor fi montate bănci şi vor fi amplasate câteva jardiniere. Oricum, vrem să terminăm lucrările înainte de manifestările prilejuite de Zilele Municipiului Călăraşi”, a menţionat viceprimarul municipiului Călăraşi, Marius Dulce.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide