Măsuri de ordine asigurate de peste 120 de jandarmi la meciul Dunării cu U Craiova

Peste 120 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanţa și Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, având în sprijin Poliția Municipiului, I.S.U. și Poliția Locală, vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre echipele Dunărea Călărași și U Craiova.

Partida, contând pentru etapa a IV-a a Ligii I de fotbal, este programată în ziua de duminică, 12 august a.c., ora 15.30, pe stadionul „Ion Comșa” din cadrul Complexului Tineretului Călărași.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 13.30, iar pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria Constanţa și Jandarmeria Călărași recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

De asemenea solicităm, atât suporterilor, cât şi cetăţenilor, să manifeste înţelegere faţă de măsurile care vor fi asigurate cu acest prilej şi să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, pentru ca această competiţie să se desfăşoare în condiţii optime de siguranţă.

Jandarmeria recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

De asemenea, prin grija Poliţiei Municipiului Călărași și Direcției Poliția Locală Călărași, se va acţiona pentru fluidizarea și după caz, devierea/restricționarea circulației autovehiculelor pe strada Tudor Vladimirescu, tronsonul cuprins între B-dul Republicii și str. Locomotivei, în data de 12.08.2018, între orele 13.30 – 18.30.

Între orele 12.30 – 18.30 va fi interzisă desfacerea, comercializarea şi consumul de băuturi alcoolice în toate localurile de alimentaţie publică, baruri şi restaurante din zona stadionului municipal „Ion Comșa”.

Infobackground

– Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă;

– Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă;

– Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide