Meciul cu FCSB se va juca cu casa închisă! Lucrările la instalația de nocturnă sunt în plină desfășurare

Lucrările la instalația provizorie de nocturnă, ce va fi amplasată pe stadionul Ion Comșa, pentru meciul de cupă cu FCSB, sunt în plină desfășurare. Începute pe 17 octombrie, acestea vor fi încheiate pe 27 octombrie.

Decizia conducerii clubului Dunărea Călărași de a juca meciul din optimile Cupei României pe stadionul din Călărași se dovedește a fi una inspirată. În primele două zile s-au vândut peste 2.000 de bilete, în special la tribune, și mai sunt zece zile până la data de desfășurare a partidei.

Deși la prima vedere costurile cu instalația nocturnei pot părea mari, faptul că meciul va fi urmărit de foarte mulți călărășeni justifică pe deplin demersul, iar investiția făcută de club va fi acoperită din vânzarea biletelor.

Pe de altă parte, echipa va beneficia de suportul propriilor suporteri, extrem de important în desfășurarea acestei partide.

Aproximativ 45.000 de euro va plăti clubul pentru ca meciul să se desfășoare în nocturnă însă această sumă va fi acoperită din vânzarea de bilete, estimată de președintele Florin Brișan la aproximativ 55.000 de euro.

Acesta ne-a declarat că, din calculele făcute, toată lumea va ieși câștigată, suporterii călărășeni, echipa și clubul, decât dacă s-ar fi ales ca meciul să se joace pe un alt stadion.

Ultima oară, Dunărea Călărași s-a aflat în această fază a Cupei României acum 27 de ani. Dunărea Călărași – FCSB este programat pe 1 noiembrie a.c. de la ora 21.45.

A început montarea nocturnei la stadionul Ion Comșa! În primele două zile s-au vândut peste 2.000 de bilete pentru meciul din optimile cupei Dunărea Călărași – FCSB!

Publicată de Realitatea De Calarasi pe Joi, 18 Octombrie 2018

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide