Meciuri spectaculoase în Gala Colosseum de la Călărași! Cosmin Ionescu și-a păstrat titlul mondial

Organizată pentru prima dată în municipiul Călărași, Gala K 1 Colosseum Tournament a oferit un spectacol pe cinste celor din sală dar și telespectatorilor Digi Sport, post care a transmis în direct evenimentul. Cosmin Ionescu și-a apărat cu succes centura la categoria 86 kg iar Ionuț Pitbull Atodiresei și-a demolat adversarul.

Cea de a XIII-a ediție a Galei Colosseum Tournament a adunat la start, în Sala Polivalentă din Călărași, 20 de luptători, main eventul serii fiind lupta pentru titlul mondial la categoria 86 kg dintre Cosmin Ionescu și sârbul Milos Cvetanin.

Spectatorii călărășeni au avut ce vedea, sportivii oferind un show total, cu multe lovituri spectaculoase. Gala a fost transmisă live în aproximativ 40 de țări de pe 4 continente pe site-ul fightbox.com

Unul dintre cele mai aștepate meciuri a fost cel dintre Ionuț Pitbull Atodiresei și georgianul Aleksandre Gamqrelidze. Atodiresei și-a respectat promisiunea și s-a luptat ca un adevărat pitbull în penultima luptă din cariera sa, punându-l la podea pe adversarul său din Georgia.

Atodiresei a declarat pentru Digi Sport că nu a fost un meci ușor, georgianul reușind multe lovituri foarte puternice. Sportivul român a sărbătorit victoria alături de fetița sa în vârstă de doar câteva luni.

Meciul de titlu mondial, disputat cu centura pe masă, dintre Cosmin Ionescu și Milos Cvetanin, a fost deschis prin intonarea imnului național de către călărășeanca Gabriela Amzaru – Aza, așa cum este cunoscută de iubitorii muzicii.

Partida a avut multe momente pline de intensitate, oferind și o fază spectaculoasă. Sârbul a încercat o lovitură specială și era cât pe ce să zboare din ring printre corzi.

Finalul i-a adus victoria românului Cosmin Ionescu, care își păstrează, în continuare, centura de campion.

Viceprimarul Dragoș Coman, cel care i-a sprijinit pe organizatori în desfășurarea acestui eveniment la Călărași, s-a declarat încântat de show-ul din Sala Polivalentă, de interesul manifestat de călărășeni pentru o gală de K 1 organizată, în premieră, în municipiul de pe malul Borcei.

„Sper ca astfel de gale K 1, competiții care nu s-au mai ținut până acum în municipiu, să mai aibă loc și în viitor. Ne-am străduit să fim gazde bune și cred că, în mare parte, am și reușit.

Țin să-i felicit pe sportivii care au luptat, pentru spectacolul oferit, și în special pe Ionuț Pitbull Atodiresei, care a demonstrat încă o dată de ce i se spune așa, și pe Cosmin Ionescu care a reușit să păstreze centura mondială în România!” 

Meciurile Galei Colosseum Călărași

-55 kg: Nicolae Costin (RO) vs. Robert Hu Hua Long (RO)

-65 kg: Calin Petrisor (RO) vs. Ionut Popa (RO)

-72.5 kg: Marian Dinu (RO) vs. Anghel Cardos (RO)

-71 kg: Denis Dervis (RO) vs. Teodor Mardar (RO)

-86 kg: Vasile Amaritei (RO) vs. Claudiu Alexe (RO)

-81 kg: Radu Medeleanu (RO) vs. Adelin Mihaila (RO)

-71 kg: Serghei Paliuga (UKR) vs. Cristian Milea (RO)

+95 kg, Colosseum Tournament Title Fight, 5 x 3 min

Marius Munteanu (RO) vs. Costin Mincu (RO)

-65 kg: Alexandre Gamqrelidze (GEO) vs. Ionut Atodiresei (RO)

-86 kg, Colosseum Tournament Title Fight, 5 x 3 min

Milos Cvjeticanin (SRB) vs. Cosmin Ionescu (RO)

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide