Merită să rişti?! – conducerea fără permis se sancţionează cu închisoarea – constatări ale poliţiştilor pe linie de circulaţie rutieră

  • În seara de 02 septembrie 2015, poliţişti din cadrul Secției 5 Poliţie Rurală Gălbinași au depistat în trafic un autoturism condus de E. Marius, de 29 ani, din comuna Gălbinaşi, care nu posedă permis de conducere.
  • În aceeaşi seară, poliţiştii din Gălbinaşi l-au idnetificat şi pe N. Viorel, de 21 ani, din localitate, care conducea un autovehicul, deşi nu posedă permis de conducere.
  • La data de 03 septembrie 2015,  poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Fundulea au identificat pe D. Cătălin, de 30 ani, din localitate, care conducea o autoutilitară, fără a poseda permis de conducere.
  • În noaptea de 03/04 septembrie 2015, poliţiştii din Săruleşti l-au prins pe M. Gavril, de 43 ani, din satul Solacolu, care conducea un autoturism, fără să posede permis de conducere.

În fiecare caz în parte, poliţiştii vor continua cercetările sub aspectul infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În perioada august – septembrie 2015, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi desfăşoară campania „MERITĂ SĂ RIŞTI?!, pentru informarea cetăţenilor cu privire la consecinţele conducerii vehiculelor sub influenţa alcoolului şi fără permis.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Accident la Cuza-Vodă/ Avea alte preocupări în timp ce conducea

În după-amiaza de 03 septembrie 2015, G. Simona, de 37 ani, din municipiul Călărași, a condus un autoturism pe DN...

Închide