Mesajul primarului Daniel Drăgulin, înainte de alegeri

Astăzi, 3 iunie se încheie campania electorală pentru alegerile locale de duminică, 5 iunie. Pe ultima sută de metri, Daniel Drăgulin, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Călărași, a ținut să adreseze un ultim mesaj călărășenilor. Drăgulin îi îndeamnă pe cetățeni să meargă la vot și să-i acorde încredere și pentru cel de-al doilea mandat de primar.

„Dragi cetățeni, mai este foarte puțin din această campanie electorală, campanie în urma căreia voi veți decide cine vă va fi primar în perioada 2016-2020. În primul rând vreau să vă mulțumesc pentru votul acordat în 2012 și sper că nu v-am dezamăgit. S-au spus multe în ultimele săptămâni, cel mai trist fiind faptul că unii dintre contracandidați au ales să spună lucruri neadevărate, să vină cu informații false în fața dumneavoastră, scopul a fi acela de a câștiga voturi. Sunt singurul primar care într-o perioadă de 4 ani a reușit să demareze modernizarea municipiului Călărași. Deși, competitorii politici au zâmbit, considerându-mă o victimă a proiectelor implementate sau demarate. Au zâmbit prea devreme, rezultatele se vor vedea în timp și chiar dacă voi pierde, voi pierdea cu fruntea sus, iar dacă voi câștiga vom câștiga împreună proiectele care ne vor situa în rândul orașelor moderne din România. Este bine să vă gândiți și să votați în cunoștință de cauză, să alegeți realismul, sacrificiul și tenacitatea, nu pe cei care v-au intoxicat cu minciuni. Viitorul municipiului Călărași este în mâinile dumneavoastră. Sunt multe de făcut, le vom face împreună cu răbdare și înțelegere. Veniți și votați listele de consilieri județeni și consilieri locali ai PNL. Votați primar Daniel Ștefan Drăgulin!”.

Mesajul a fost transmis de Daniel Dragulin pe pagina sa de facebook.

1 Comentariu

  1. vasilica
    4 iunie 2016 - 13:11

    Tinerelule -cică ai ameninţat oamenii să te voteze?aşa-i?păi tinerelule ai zbârcit-o rău de tot ! oamenii vorbesc în târg,oamenii te-au etichetat deja,aşa ceva … !!!

    Raspunde

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide