Ministrul Agriculturii și președintele CJ Călărași au semnat contractul pentru proiectul “Construire adăpost pescăresc Dunărean”

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a semnat, la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale – Direcția Generală de Pescuit, contractul de finanțare pentru proiectul “Construire adăpost pescăresc Dunărean”.

În prezența ministrului Agriculturii, Petre Daea, s-au discutat obiectivele proiectului – construirea și dotarea unui adăpost pescaresc pentru creșterea siguranței pescarilor și realizarea unor alei de acces și a unei platforme carosabile pentru automobile.

Nu sunt uitate nici măsurile pentru asigurarea unor facilități de depozitare și reparare ambarcatiuni, dar și a uneltelor de pescuit.

“Încă o reușită a administrației județene, după port un nou proiect va fi implementat pentru comunitate. Calarasiul reprezintă o zonă cu un potential turistic încă neexploatat, iar pescuitul este o atracție pentru oamenii locului și nu numai. M-am bucurat să-mi revăd fostul coleg de Parlament, acum ministru, și să primesc felicitările pentru intreaga echipă”, a declarat președintele Vasile Iliuță.

Terenul pe care se va construi adăpostul se află în intravilanul localității Cuza Vodă, zona PCTF Chiciu, suprafața terenului fiind de 2000 mp.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide