Ministrul Finanțelor Publice și cel al Mediului de Afaceri, prezenți vineri la Călărași

Vineri, 23 februarie, organizaţia judeţeană PSD Călăraşi îi va avea ca invitați pe miniștrii Eugen Teodorovici și Radu Ștefan Oprea. În prima parte a zilei va fi prezent la Călăraşi ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ştefan Radu Oprea, scopul principal al vizitei fiind promovarea Programului Start-up Nation, Ediţia 2018. În acest sens, Radu Oprea va dialoga cu studenţii Facultăţii de Management, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală din cadrul USAMV Bucureşti, cu elevi ai liceelor cu profil tehnologic, dar și cu cei ce vor dori să participe la dezbatere.

După-amiază se va alătura ministrului Radu Oprea şi ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici. Aceștia se vor întâlni cu reprezentanţi ai mediului de afaceri din municipiul şi judeţul Călăraşi, subiectele abordate fiind strâns legate de legislaţia fiscală în vigoare.

Senatoarea Roxana Pațurcă, cea care a lansat invitația celor doi miniștri, a declarat că dorește ca întâlnirea pe care aceștia o vor avea cu oamenii de afaceri din Călărași să fie benefică în ceea ce privește identificarea de soluții pentru îmbunătățirea mediului fiscal. „Salut prezenţa domnilor miniştri Radu Oprea şi Eugen Teodorovici la Călăraşi. Sunt convinsă că întâlnirile cu studenţii, cu elevii din liceele cu profil tehnologic ce iși construiesc firme de exercițiu dar și dezbaterile cu oamenii de afaceri din municipiul şi judeţul Călăraşi vor fi de bun augur. Dialogurile vor aduce o serie de lămuriri atât în ceea ce priveşte implementarea Programului Start – up Nation, ediţia 2018 cât şi Codul Fiscal.

În agendă va fi și o întâlnire a domnului ministru Teodorovici cu primarii din județul Călărași pentru clarificări în ceea ce privește bugetul 2018.”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide