Ministrul Sportului la Călărași: DJTS-urile și CSM-urile vor trece la Consiliile județene, respectiv Primării

Săptămâna trecută, ministrul Tineretului şi Sportului, Bogdan Matei, s-a aflat într-o vizită de lucru la Călăraşi, pentru a vizita sediile DJTS Călăraşi şi CSM Călăraşi dar şi Sala de box „Ioan Damian” a CSM.

Ulterior vizitelor, ministrul a susţinut o conferinţă de presă la sediul PSD, unde a anunțat că ministerul pe care îl conduce va aloca fonduri pentru dotarea sălii de forță a secției de box, dar și că va încerca rezolvarea situației juridice a terenurilor din cadrul Complexului Sportiv al Tineretului din Călărași care sunt deținute, în momentul de față de mai multe instituții cu activitate sportivă.

De asemenea, ministrul a anunțat că pregătește o hotărâre de guvern prin care Direcțiile Județene de Tineret și Sport să treacă în administrarea Consiliilor Județene iar CSM-urile în subordinea Primăriilor.

Acesta a spus că acest lucru nu va presupune o presiune financiară în plus pentru instituțiile respective deoarece Direcțiile și Cluburile vor trece inclusiv cu alocarea bugetară de la bugetul de stat.

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide