Modificare în echipa propusă pentru Prefectura Călărași. Guvernul a demis astăzi primii prefecți

Cinci prefecți urmează să primească ordinul de încetare a mandatului. Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a propus, joi, în debutul ședinței de Guvern, eliberarea din funcții a unor prefecți și subprefecți.

În ceea ce privește județul Călărași, Guvernul nu a luat decizia demiterii prefectului și subprefectului în această ședință de Guvern. Surse din PNL au afirmat că prefect va fi numit generalul în rezervă Marian Stoica iar subprefect va fi Nicolae Dumitru, actual inspector șef adjunct la ITM Călărași, deși propunerea inițială era Ion Stan.

Cel mai probabil, în cea de a doua săptămână a lunii decembrie vor fi schimbari și la nivelul Instituției Prefectului Județului Călărași.

Marcel Vela a spus că Internele propun încetarea mandatului pentru prefecții din județele Alba, Arad, Harghita, Sălaj și Suceava, precum și încetarea mandatului de subprefect al județului Arad.

Premierul Ludovic Orban a anunţat recent că toţi prefecţii şi subprefecţii numiţi în timpul guvernării PSD vor fi schimbaţi din funcție după alegerile prezidențiale.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide