Muzeul Municipiului Călăraşi vă invită la o expoziţie inedită

Sfârșitul lunii septembrie 2015 aduce pe simezele Muzeului Municipal Călărași o expoziție inedită din mai multe puncte de vedere.

În primul rând, vor fi reunite proiecte de licență ale unor absolvenți ai facultăților de arhitectură din țară. În al doilea rând, absolvenții sunt călărășeni, iar, în al treilea rând, proiectele se referă la intervenții sau posibile investiții în Călărași. Printre absolvenți veți descoperi rude, vecini, prieteni sau colegi.

La capitolul proiecte călărășenii vor putea admira intervenții asupra unor clădiri reprezentative din Călărași sau proiecte care propun valorificarea celei mai prețioase resurse pe care o avem – Dunărea.

Expoziția, realizată cu sprijinul Facultății de Arhitectură a Universității Spiru Haret, va fi deschisă miercuri 30 septembrie, orele 17.oo, în sala de expoziții temporare a Muzeului Municipal Călărași.

BIROUL DE PRESĂ

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
A DOUA VIDEOCONFERINŢĂ ROMÂNO-BULGARĂ în cadrul proiectului “CBC LIVE – Cross Border Cooperation Live Interaction Video Conferencing Network”

Videoconferinţa "JOB-uri si CARIERE", cu participarea reprezentanţilor ministerelor muncii si protectiei sociale, insitutiilor responsabile cu inregistrarea agentilor economici  si ai...

Închide