Niciun candidat pentru postul de manager al Bibliotecii Județene ”Alexandru Odobescu” din Călărași

La începutul lunii septembrie a.c., Consiliul Județean Călărași lansa concursul de proiecte pentru ocuparea postului de manager al Bibliotecii Județene ”Alexandru Odobescu”. După ieșirea la pensie a lui Dumitru Ghiță, care a condus instituția mai bine de 30 de ani, conducerea este suplinită, interimar, de economistul Bibliotecii, până la ocuparea prin concurs a funcției.

Proiectele de management trebuiau să fie depuse la sediul CJC până pe 28 septembrie, însă, potrivit unui anunț, niciun candidat nu a depuse vreun asemenea proiect. Drept urmare, calendarul concursului, ce prevedea susținerea, în cadrul unor interviuri, în perioada 2-5 octombrie, a fost întrerupt.

Cel mai probabil concursul de proiecte va fi reluat. În primăvara anului viitor este așteptată și inaugurarea noului sediu al Bibliotecii Județene ”Alexandru Odobescu”, din strada 1 Decembrie 1918, lângă Consiliul Județean, obiectiv care a necesitat sume considerabile, în ultimii ani, din bugetul județului.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide