Niciun un caz confirmat în județul Călărași! 37 de persoane sunt în carantină

Până astăzi, 19 martie, pe teritoriul județului Călărași, nu au fost confirmate cazuri de infectare cu noul coronavirus COVID-19. Medicii de familie, Direcția de Sănătate Publică, Poliția și Jandarmeria Călărași monitorizează în prezent 311 persoane aflate în izolare la domiciliu și supraveghere epidemiologică pasivă, pentru o perioadă de 14 zile, iar un număr de 128 persoane au ieșit din perioada de autoizolare.

La nivelul județului, sunt 37 de persoane în carantină. Menționăm că persoanele aflate în izolare sau în carantină nu prezintă simptomatologie specifică infectării cu coronavirus și au o stare de sănătate bună.

Numărul total de persoane cărora li s-au recoltat probe, de la începutul perioadei de supraveghere este 57, dintre care:
• 42 probe cu rezultat negativ
• 15 probe sunt în lucru

În prezent, 8 persoane se află internate la Spitalul Județean de Urgență Călărași. Pentru aceste persoane se așteaptă rezultatele testelor de la Institutul Matei Balș din București.

În această etapă, Direcția de Sănătate Publică Călărași deține materiale pentru recoltarea probelor de COVID-19, pentru un număr de 570 de probe.

VĂ RUGĂM SĂ VĂ INFORMAȚI DOAR DIN SURSE OFICIALE, SĂ RESPECTAȚI MĂSURILE TRANSMISE DE AUTORITĂȚI ȘI SĂ NU PĂRĂSIȚI LOCUINȚA DECÂT DACĂ ESTE NEAPĂRAT NECESAR!

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide