Noi medalii pentru CSS Călăraşi la canotaj şi atletism

CANOTAJ

O echipă care confirmă

Pentru a doua oară consecutiv, echipa formată din sportivii Florin Moldoveanu şi Silviu Bodeanu a obţinut medalia de argint la Campionatul Naţional de Ergometru seniori, ce s-a desfăşurat la Târgu Mureş, în data de 11 martie 2017. După o perioadă de pregătire intense, sportivii de la Clubul Sportiv Şcolar Călăraşi au reuşit să-şi păstreze titlul de vicecampioni naţionali obţinut anul trecut, în urma unei curse de urmărire la capătul căreia au reuşit să recupereze un start mai puţin reuşit. Cei doi sportivi sunt pregătiţi de prof. Daniel Moise.

 

ATLETISM

În cadrul Campionatelor Naţionale de sală pentru juniori 3 (14-15 ani), desfăşurate în perioada18-19 martie 2017, în sala Complexului Sportiv Naţional Lia Manoliu din capital, atleţii de la Clubul Sportiv Şcolar s-au întrecut pe ei înşişi obţinând 3 medalii de bronz.

Astfel, Antoniu (Toni) Grama, deja cu un palmares în competiţiile naţionale la categoriile copii şi juniori 3, unul din liderii naţionali în probele de semifond, şi-a confirmat calităţile şi valoarea obţinând două medalii de bronz în probele de 800 m şi 1500 m. După ce sâmbată a ocupat locul 3 după o cursă extrem de stânsă şi terminată cu un record personal (4:21,00 min) în cea de a doua zi de concurs s-a clasat tot pe acelaşi loc după o cursă tactică foarte bună. Toniu este pregătit de dna. profesoară Daniela Sturz, la rândul ei o fostă glorie a atletismului călărăşean, maestră a sportului în probele de semifond.

Surpriza a venit însă din partea tânărului atlet Lică-Mihai Ştefan, în proba de triplusalt, unde după câteva sărituri de excepţie, încheiate în cele din urmă şi cu un record personal (12,21 m) acesta a obţinut medalia de bronz. O altă participare meritorie a fost cea a atletei Andreea Fanache, tot în proba de triplusalt, care, deşi nu s-a calificat în finală, are mari perspective pentru 2018, ea fiind în primul an de juniorat, în prezent deţinând deja al V-lea rezultat la nivel naţional. Aceşti doi sportivi sunt pregătiţi de profesorul Marius Tătaru, cel care încearcă să îi facă să calce pe urmele colegei lor mai mari, Alexandra Mihai, săritoarea de triplusalt din Călăraşi, ajunsă în topul mondial al probei.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
ANUNŢ privind selecţia a 7 membri în Consiliul de Administraţie al ECOAQUA S.A.

ECOAQUA S.A. este intreprindere publică, societate pe acţiuni, deţinută în totalitate de unităţi ale administraţiei publice locale, operator  regional al...

Închide