Nouă echipaje de la Ambulanța Călărași au fost mobilizate pentru accidentul de pe A2

În data de 05.11.2016, în jurul orei 8:30, pe autostrada A2 la km 67, s-a produs un carmabol în care au fost implicate peste 30 de autovehicule. În urma accidentului la nivelul judeţului Călăraşi s-a activat Planul Rosu de interventie.

Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Călăraşi a mobilizat la locul accidentului opt echipaje medicale de urgenţă si un echipaj de transport sanitar, resurse care au acordat asistenţă medicală de urgenţă şi au asigurat transportul a 19 victime.

Dintre acestea, nouă persoane au fost transportate către spitale din capită şi zece pacienţi au fost direcţionaţi către Spitalul Oraşenesc Lehliu-Gară. Intervenţia s-a desfăşurat în cooperare cu celelalte structuri de intervenţie, conform reglementărilor şi planurilor comune de intervenţie.

La nivelul instituţiei, odată cu activarea Planului Roşu, s-a dispus creşterea treptată a capacităţii de intervenţie, fiind chemate din tura liberă încă două echipaje medicale de urgenţă, care au asigurat intervenţia pentru celelalte urgenţe ale populaţiei

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide