Noul Consiliu Județean Călărași se va constitui vineri, 24 iunie

Andra Hătcăreanu. Vineri, 24 iunie, ora 18.00, se va constitui Noul Consiliu Județean Călărași. PNL a obținut la alegerile locale un număr de 17 mandate, având majoritate. Ca președinte al Consiliului a fost nominalizat Vasile Iliuță, iar vicepreședinți Marian Dinulescu și Valentin Barbu.

Ca viitor președinte de Consiliu Județean, Vasile Iliuță a declarat că va trebui să muncească în primul an câte 10 ore pe zi, dar dorește să conducă în viitor prin consilierii județeni. De asemenea, Iliuță a menționat că nu va concedia pe nimeni din instituție atât timp cât își vor îndeplini îndatoririle. „Cred un singur lucru, cei care sunt competenți rămân în continuare în echipă, cei care nu pot să țină pasul cu mine nu trebuie să le spun eu că trebuie să facă parte din echipa mea, pleacă singuri.”
Referitor la proiectele pe care Iliuță dorește să le pună în practică, acesta a menționat: „Primul proiect pe care l-aș pune în practică ar fi să iau tot ce înseamnă direcție administrativă să le duc în teritoriu, acesta este cel mai important. Să stau de vorbă cu primarii, cu angajații primăriilor.”

Privind mediul de afaceri, Vasile Iliuță a menționat că are trei proiecte. „În primul rând mă gândesc la turism, pe care Călărașiul îl poate oferi. Să vedem ce putem face, să stau de vorbă cu oamenii din turism… Pentru mediul de afaceri agricol trebuie să vedem mai departe, cum continuăm, să luăm fonduri europene…În al treilea rând, trebuie să preluăm repede, nu știu acum posibilitățile bugetare ale Consiliului Județean, cât mai mult teren din Siderca pentru a face o zonă economică pentru județul Călărași. Ne gândim cum să le dăm celor din Călărași concesiune de terenuri, să se poată dezvolta într-o zonă economică bine stabilită de către Consiliul Județean, să dezvoltăm afaceri pe viitor, să atragem investitori.”

Vasile Iliuță a dat asigurări că toate proiectele Consiliului Județean Călărași, care se derulează în prezent, le va duce la bun sfârșit.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide