Nu s-a întâmplat nimic?

Sorin Anghel. Dumitru Chirilă a intrat în fibrilaţii. Se teme ca Doru Dincă îi va lua locul la şefia CSM Călăraşi. Personal, nu-mi imaginez, aşa cum face multă lume, că venirea Motanului va duce la o emancipare a sportului călărăşean, dar nici nu pot să nu reacţionez la faptul că actualul director vorbeşte numai despre succese, nu şi despre eşecuri. Chirilă se laudă cu un sac cu medalii, cu un hotel de 60 de locuri şi merge până într-acolo încât susţine că linia bună înregistrată de echipa de handbal i se datorează în întregime atâta timp cât semnătura sa apare pe toate documentele. N-am să mă leg de mizerii de genul “Chirilă a rupt un scaun la Sala Polivalentă” sau “handbaliştii şi-au făcut nevoile la centrala termică”, ori “handbaliştii distrug mobilierul din sală” pentru că nu dau niciodată curs unor reclamaţii venite din partea unor oameni care nu îşi asumă ceea ce spun pe motiv că “i-am zis primarului şi nu s-a întâmplat nimic”.

Eu altceva vreau să-i spun lui Chirilă. În toamna anului trecut, la baza nautică a CSM Călăraşi s-a produs un accident. Ştefan Petu, care a concurat anul trecut pentru clubul lui Chirilă la “naţionalele de caiac desfăşurate la Bascov – Argeş, a căzut în cap de la înălţimea de cinci metri. Antrenorul George Filip era acolo, dar a dispărut în momentul în care s-a auzit sirena de la SMURD!!! Petu a ajuns să fie operat în Capitală şi în clipa de faţă are semipareză. Chirilă ştie toate lucrurile acestea, dar se spală pe mâini: “Vorbiţi cu antrenorul George Filip!”. Stimabile, nu crezi că mai întâi era treaba dumitale să faci acest lucru? Accidentul s-a produs în curtea instituţiei pe care o conduci cu succes, nu la Filip acasă, un om lipsit de onoare din moment ce spune că un accident despre care presa a scris nici măcar nu a existat.

Domnule Chirilă, felicitari pentru rezultate, vă doresc din suflet să le înmulţiti, dar toată gloria vă este pătată de un … precum … de la caiac. Îmi cer scuze, am preferat să las puncte de suspensie acolo unde trebuia să scriu om şi antrenor. Nu pot folosi aceste cuvinte în cazul lui Filip. Îmi pare rău!

1 Comentariu

  1. armin
    14 februarie 2013 - 23:18

    s-a pisat m.a.t.a la centrala termica ma retardule inainte sa te faca pe tine ziarist imputit si frustrat!!!ce le tot pui in carca handbalistilor tot felul de lucruri inventate de tine…??!!

    Raspunde

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide