O femeie a fost tâlhărită în plină stradă, sâmbătă, în Călărași

În ziua de sâmbătă, 10 noiembrie a.c., la ora 21:15 grupa de intervenție a Inspectoratului de Jandarmi Călărași a primit o solicitare din partea Poliției Municipiului Călărași pentru sprijinirea unei patrule de poliție care a observat o femeie, D.S., ce tocmai fusese victima unei tâlhării.

Patrula de jandarmi a ajuns la locul solicitat la ora 21:20 și a intervenit pentru căutarea, identificarea și prinderea celor doi făptuitori, conform descrierii, de etnie rromă.

Unul dintre ei a îmbrâncit femeia și cînd aceasta a căzut i-au smuls din mâini geanta în care avea actele, o sumă de bani și medicamentele necesare și două sacoșe cu produse alimentare.

Prin procedee specifice, cu ajutorul descrierii date de femeia tâlhărită, patrula de jandarmi a prins unul dintre făptuitori, N.F., la ora 21:30.

În baza informațiilor obținute de la acesta și de la structurile specializate ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, în jurul orei 01:30 a fost prins al doilea făptuitor, M.N. și recuperate bunurile rezultate în urma tâlhăriei, acestea fiind returnate femeii tâlhărite.

Cei doi făptuitori au fost predați Poliției Municipiului Călărași în vederea luării măsurilor legale.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide