Oltenița/Acţiune preventivă desfăşurată de poliţişti

Poliţiştii din Olteniţa au desfăşurat în noaptea de 28/29 iulie 2016 o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii infracţiunilor cu violenţă. Astfel, poliţiştii s-au întâlnit cu cetăţenii în scopul informării acestora cu privire la măsurile de autoprotecţie pe care le pot lua pentru a nu deveni victimele infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi la consecinţele juridice şi sociale în cazul comiterii unei astfel de infracţiuni.

Totodată, s-a verificat respectarea de către populaţie a prevederilor Legii 61/1991 republicată pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, precum şi a Legii 12 / 1990 republicată privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

Au fost controlaţi 3 agenţi economici, iar pentru neregulie constatate a fost aplicată o sancţiune conform Legii 12/1990 şi 2 sancţiunui conform OUG 28/1999 privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

De asemenea, 14 persoane au fost sancţionate contravenţional conform Legii 61/1991. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate fiind de 7.800 lei. În perioada următoare poliţiştii vor continua activităţile de prevenire a faptelor cu violenţă pentru creşterea sentimentului de siguranţă în rândul cetăţenilor.

 

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide