Oltenița/Arestați preventiv pentru trafic de droguri

Trei tineri din Olteniţa, judeţul Călăraşi, bănuiți de trafic de droguri, au fost arestați preventiv pentru 29 de zile. Unul dintre ei a fost surprins în flagrant delict de polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Călărași.

La data de 21 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Călăraşi, au surprins în flagrant un tânăr de 29 ani, care comercializa droguri de risc în Oltenița.

Asupra acestuia a fost găsite 27 de doze de cannabis.

Totodată, în cauză, poliţiştii au efectuat două percheziţii domiciliare, fiind găsită o poșetă cu 40 de doze de cannabis, porționate și ambalate pentru comercializare, ce aparținea unei tinere de 17 ani.

Trei persoane bănuite de săvârșirea faptelor de trafic intern de droguri de risc au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Călăraşi pentru audieri, procurorul luând măsura reținerii pentru 24 de ore. Persoanele în cauză au fost depuse în Centrul de Rețirere și Arestare Preventivă Călărași.

La data de 22 aprilie a.c., Tribunalul Călărași a dispus arestarea preventivă a acestora pentru o perioadă de 29 de zilie.

Față de o persoană polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de finanțarea traficului intern de droguri de risc, iar față de ceilalți doi pentru trafic intern de droguri de risc.

Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Oltenița și al jandarmilor.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide