Opt programe de formare profesională demarate de AJOFM și CRFPA Călărași

În luna mai a.c, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Călăraşi a demarat, în colaborare cu Centrul Regional de Formare Profesională a Adulților Călărași, un număr de 8 programe de formare profesională adresate persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă (şomeri indemnizaţi şi neindemnizaţi).

Participanții la aceste programe vor fi pregătiți în meseriile:

-Frizer coafor manichiurist pedichiurist

-Manichiurist pedichiurist

-Lucrător în comerț

-Lucrător finisor pentru construcții

-Lucrător instalator pentru construcții

-Mecanic auto

-Mașinist utilaje cale și terasamente

– Operator introducere validare și prelucrare date

Participanții vor beneficia de următoarele facilităţi, prevăzute în Legea 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea forței de muncă, precum: rechizite şi materiale de instruire, manuale, echipament de protecţie pe timpul instruirii practice (dacă este cazul) abonament gratuit pe mijloacele de transport pentru traseul de la domiciliu la unitatea de pregătire, consultații medicale, analize medicale şi teste necesare frecventării cursului.

Persoanele participante la programele de formare profesională pot finaliza în mod gratuit cursul început, chiar dacă aceștia se încadrează în muncă în perioada desfășurării acestuia. Informații suplimentare se pot obține la telefon 0242.318.376, interior 105 – Compartiment formare profesională.

 

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide