Până la organizarea concursului, Elena Mihăilescu a fost instalată în funcția de inspector general școlar

4 minute și 46 de secunde. Atât a durat procedura de numire a noului inspector general școlar Elena Mihăilescu. În prezența inspectorilor din ISJ Călărași și a presei, după un decalaj de o oră față de ceea ce se anunțase inițial, prefectul George Iacob a dat citire ordinului de numire prin detașare, în interesul învățământului călărășean.

„Începând cu data prezentului Ordin, doamna Elena Mihăilescu este numită prin detaşare, în interesul învăţământului, în funcţia de inspector şcolar general al ISJ Călăraşi până la organizarea concursului de către Ministerul Educaţiei Naţionale, dar nu mai târziu de sfârşitul anului şcolar 2017 – 2018, cu rezervarea catedrei pe care este titulară. Ministrul Educaţiei Naţionale îşi rezervă dreptul de a dispune încetarea detaşării doamnei Elena Mihăilescu din funcţia de inspector şcolar general al ISJ Călăraşi, la o dată anterioară termenelor menţionate mai sus”. Ordinul a fost semnat de către ministrul Educaţiei, Liviu Marian Pop, în data de 4 septembrie 2017.

George Iacob a felicitat-o apoi pe Elena Mihăilescu pentru numire: „Vă felicit pentru noua funcţie, poate uneori dificilă, dar împreună cu colectivul pe care îl aveţi la dispoziţie, sunt convins că vă veţi aduce contribuţia ca şi echipă, ca şi experienţă în tot ceea ce veţi derula spre binele învăţământului călărăşean. Totodată vreau să mulţumesc şi fostului inspector şcolar general pentru întreaga activitate depusă în cadrul instituţiei pe care astăzi o cinstim prin momentul de faţă.”

„Este o funcţie care mă onorează, dar mă şi responsabilizează în acelaşi timp. Voi depune tot efortul astfel încât întreg colectivul Inspectoratului Şcolar Judeţean să aplice strategiile Ministerului Educaţiei Naţionale în interesul beneficiarilor educaţiei. Sper într-o bună colaborare cu toţi colegii mei, dar şi cu toţi factorii implicaţi în procesul instructiv – educativ, pentru a putea oferi un învăţământ călărăşean de calitate.”, a declarat noul inspector general școlar, Elena Mihăilescu.

Prefectul George Iacob le-a mulțumit și celor prezenți pentru participare după care s-a deplasat în biroul inspectorului general Elena Mihăilescu pentru „a avea câteva chestii de lămurit” cu aceasta.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide