”Parada costumelor eco” la Școala Gimnazială ”Tudor Vladimirescu” din Călărași

Programul Mondial ECO-ȘCOALA a fost motivul pentru care elevii de la Școala Gimnazială Tudor Vladimirescu din Călărași au desfășurat vineri, 29 ianuarie 2016, o activitate deosebită: ”Parada Costumelor Eco”.

Cu mic, cu mare, elevi și părinți au reușit să creeze costume din materiale reciclabile.

”Cel de-al treilea an din acest program internațional a debutat cu unicitate, creativitate și culoare.Ne dorim ca eforturile noastre să ajute la educarea tinerilor în ceea ce privește protecția mediului, în general, și , mai ales, a recuperării și reciclării deșeurilor într-un mod original!”, este de părere directorul instituției școlare, prof. Adriana Butoi.

Cu toții au dat frâu liber imaginației…Elevii, cadrele didactice și părinții s-au implicat cu bucurie dar și cu responsabilitate în realizarea unor vestimentații deosebite. Mulți dintre “designeri” au marcat mesaje-eco pe vestimentația prezentată!

Deoarece activitatea a avut un impact extraordinar, am hotărât împreună să continuăm și să realizăm o astfel de paradă și în semestrul al II-a.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
29 Ianuarie 2016/Horoscop

Berbec – Vă mobilizaţi exemplar pentru a face impresie bună la un eveniment cu caracter oficial.Orgoliul vostru este pe deplin satisfacut...

Închide