„Paşi spre viitor” – 30 mai -1 iunie 2017

În această perioadă a anului dedicată Zilei de 1 iunie, Centrul Judeţean de Cultură şi Creaţie Călăraşi organizează proiectul „Paşi spre viitor” cu scopul de a-i antrena pe copiii şi adolescenţii călărăşeni într-o serie de activităţi educative menite să contribuie la creşterea încrederii de a privi cu îndrăzneală spre viitor. Astfel, în perioada 30 mai– 1 iunie 2017 se vor desfăşura următoarele evenimente:

Marţi, 30 mai 2017, lansare de carte

Ora 13.00, Sala Cinema 3D/2D

Cu ocazia lansării volumului său de debut „Zeus nu moare niciodată”, apărut la editura „Cununi de stele”, jurnalistul şi scriitorul Cristian Coman, se întoarce în oraşul natal să întâlnească liceeni, colegi, profesori, pentru a le împărtăşi impresii despre „noua lume a societăţii mass-media”.

Autorul îşi asumă ideea de a dezvălui „jocurile de perspicacitate” ale jurnalistului dilematic, concentrat să caute adevărul, să refacă acel „puzzle” al evenimentelor ameninţate să rămână cazuri cu autor necunoscut.– din Prefaţa semnată de profesor Stela Anghel

Miercuri, 31 mai 2017 – „Porţi deschise copilăriei”

Ora 11.00

Centrul Judeţean de Cultură şi Creaţie Călăraşi şi Consiliul Judeţean Călăraşi îi aşteptă pe copii să viziteze cele două instituţii. Vor descoperi culisele sălii de spectacol, scena, cum se montează un decor. Totodată, copiii vor putea vizita o parte din birourile Consiliului Judeţean Călăraşi.

Ora 18.00

Seara îi aşteptăm pe adolescenţi, şi nu numai, la Sala de Spectacole a Centrului Judeţean de Cultură şi Creaţie Călăraşi, la spectacolul “A.A.A.” şi la întâlnirea cu regizoarea Chris Simion, cu care vor putea discuta despre cum să îndrăzneşti să crezi şi să construieşti pentru viitor (Chris Simion –  iniţiatoarea campaniei „Primul teatru construit împreună”).

Joi, 1 iunie 2017 – Ziua copilului

Ora 10.30

Sărbătorim copilăria în Parcul Central (Foişor). Centrul Judeţean de Cultură şi Creaţie Călăraşi va antrena copiii din Călăraşi şi Dragoş-Vodă, printr-o serie de activităţi interactive: clovni, personaje de poveste şi eroi îndrăgiţi, vor atrage copiii în jocuri interactive, pictură pe faţă, modelare de baloane şi ateliere de creaţie, în ritmuri de muzică, alături de copiii din grupul „Flores Campi” al Centrului Judeţean de Cultură şi Creaţie Călăraşi.

Parteneri principali:

  • Editura „Cununi de stele”
  • Colegiul Naţional „Barbu Ştirbei” Călăraşi
  • Biblioteca Judeţeană „Alexandru Odobescu”

Participă:

  • Grupul de copii „Flores Campi”
  • Şcoala gimnazială nr.1 Dragoş Vodă
  • Şcoala gimnazială „Constantin Brâncoveanu ” Călăraşi
  • Şcoala gimnazială „Nicolae Titulescu” Călăraşi
  • M.T. Călăraşi
  • Consiliul Judeţean al Elevilor Călăraşi

Un proiect al Centrului Cultural Judeţean Călăraşi şi al Consiliului Judeţean Călăraşi.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide