Pate franțuzesc mucegăit și stricat la Lidl Călărași

O clientă a Lidl Călărași a avut o surpriză neplăcută când a ajuns acasă și a desfăcut cutiile cu pate franțuzesc pe care le cumpărase de la respectivul supermarket. Deși data de expirare era abia în 2021, pate-ul era mucegăit și avea un miros de putrefacție.

Aceasta a publicat apoi pe pagina sa de facebook imaginile cu cutiile cumpărate și un comentariu.

Lidl. Pateuri frantuzesti. Nu, mucegaiul nu era inclus în preț. Nici mirosul de putrefacție. Termen expirare 30.09.2021. Au mai rămas la raft pateuri cu ou de prepelita de la Cămară noastră cu un deget de mucegai. 

Am dus produsele la DSV si au fost retrase imediat de la raft. Am fost uimită de modul profesionist si prietenos cu care am fost primită la DSV. Și cu mulțumiri pentru sesizare și protejarea celorlalți consumatori.

Reclamă și tu ceea ce nu este în regulă! Protejează-i pe cei din jurul tău! Nu trata cu indiferență! #DSVCalarasi este pe poziții si acționează în interesul nostru general.

Multumesc echipei de la Direcția Sanitar Veterinară Călărași! O echipă de adevarați profesioniști.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide