Patru primării din judeţ au semnat contractele pe PNDL

Miercuri, 15 noiembrie, la sediul Ministerului Dezvoltării, primarii localităţilor Ileana, Dorobanţu, Luica şi Plătăreşti au semnat contractele de finanţare pentru proiectele de infrastructură depuse în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală. Alături de aceştia s-a aflat şi preşedintele PSD, Ciprian Pandea, secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului. Acesta a postat o serie de imagini, cu primarii menţionaţi, pe pagina sa de facebook, afirmând că:

„Am participat astăzi, alături de primarii localităţilor Ileana, Dorobanţu, Luica şi Plătăreşti, la semnarea contractelor de finanţare pentru Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL).
I-am asigurat de sprijin deplin în procesul de dezvoltare a localităţilor pe care dumnealor le conduc şi vom continua să dezvoltăm judeţul Călăraşi prin obţinerea a cât mai multor investiţii!”

În urmă cu ceva vreme, legat tot de PNDL, preşedintele PNL, Daniel Drăgulin, a declarat că celor de la PSD le place „să se pozeze cu banii pe burtă”. Solicitat să spună dacă îl deranjează faptul că cei trei primari PNL (Ion Dobrin – Luica, Florian Dumitrescu – Plătăreşti şi Vasile Stoica – Dorobanţu) s-au fotografiat cu preşedintele PSD, Ciprian Pandea, după momentul încheierii contractelor, Daniel Drăgulin a declarat că nu e nicio problemă atâta vreme cât banii aceia vor veni în Călăraşi. Întrebat dacă, în situaţia în care ar fi fost prezent la Minister pentru a semna un proiect aprobat şi ar fi fost pus în situaţia de a accepta sau nu să se fotografieze cu Pandea, Drăgulin a răspuns sec: „S-ar fi fotografiat el cu mine!”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide