Pauză de masă! Să mănânce lăutarii!

Sorin Anghel. Victoria Chirnogi a pierdut greu meciul din deplasare, pe terenul celor de la Viitorul Axintele, liderul Seriei a II-a din Liga a 3-a. Gazdele s-au impus cu 2-1 la capătul unui joc foarte bun făcut de către elevii lui Virgil Niţoi.

Gazdele au avut 1-0 la pauză, însă tehnicianul chirnogenilor a schimbat decisiv la debutul părţii a doua. Andrei Chiriţă i-a lăsat locul lui Viorel Năstase şi noul intrat a reuşit să restabilească egalitatea. Atacantul Victoriei n-a fost însă erou, ci demon. În minutul 80 a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. Un minut mai târziu, gazdele au preluat din nou conducerea pe tabela de marcaj. S-a terminat 2-1, Chirnogiul nereuşind să-i încurce pe ialomiţeni în drumul spre Liga a 2-a.

În aceeaşi etapă, Dunărea Călăraşi a stat. Echipa lui Virgil Bogatu a primit trei puncte după ce Eolica Baia s-a retras din campionat, astfel că formaţia călărăşeană a urcat acum până pe locul al patrulea în clasament. N-a fost însă o rundă fără circ. Meciul dintre Gloria Buzău şi Olimpia Rm. Sărat s-a încheiat cu scorul de 4-1. Victoria gazdelor era previzibilă, cele două formaţii fiind într-o excelentă relaţie de amor. Dar asta nu e tot. La Buzău au apărut suspiciuni cu privire la faptul că patru dintre jucătorii formaţiei oaspete ar fi pariat câte 300 de lei pe „scor exact 4-1” la această partidă şi ar fi obţinut un premiu de 29 de ori mai mare. Astăzi este însă momentul adevărului. La Axintele va avea loc derby-ul seriei, între echipa locală, Viitorul, şi Gloria Buzău, locul secund.

Dunărea Călăraşi şi Victoria Chirnogi se afla în vacanţă în această săptămână. Bucurie uriaşă pentru conducerile celor două echipe, care economisesc sume importante de bani în această perioadă. În clipa de faţă, cele două formaţii călărăşene nu mai au nici un fel de griji în ceea ce priveşte retrogradarea. E momentul ca tehnicienii celor două formaţii să forţeze jucătorii tineri, care să reprezinte baza pentru sezonul ce va urma. Din păcate, mai grav este la Chirnogi, unde lotul este redus din punct de vedere numeric.

Situaţia este oleacă mai grozavă la Dunărea Călăraşi. Nu sunt bani, dar lotul de jucători este foarte numeros. Virgil Bogatu nu mai are presiunea rezultatelor şi poate experimenta în partea a doua a returului. Jucători precum Florin Bertea, Andrei Stoian sau Bogdan Topor ar putea juca mult mai mult de acum înainte. În schimb, jucătorii cu vârsta înaintată şi aproape de încheierea contractelor ar putea sta liniştit în tribună. E primăvară, se cald, seminţele sunt cald. Daţi-le şi o bere, chiar dacă nu o merită!

Etapa a 17-a / Rezultate

 • Gloria Buzău – CSM Rm. Sărat 4-1
 • V. Axintele – Victoria Chirnogi 2-1
 • Metaloglobus – Sportul II 3-0
 • Dunărea Călăraşi – Eolica 3-0
 • Juventus Buc. – CSM Focşani 3-0
 • Rapid Feteşti – Rapid II Buc.  3-0
 • Urban Titu a stat.

Etapa a 18-a
Vineri, 5 aprilie ora 17.00

 • CSM Rm. Sărat – Metaloglobus
 • Viitorul Axintele – Gloria Buzău
 • Victoria Chirnogi – Eolica 3-0
 • CSM Focşani – Dunărea 0-3
 • Rapid II – ACS Urban Titu 0-3
 • Sportul II  Rapid Feteşti 0-3
 • Juventus va sta.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide