PAYPOINT ROMÂNIA şi ECOAQUA SA CĂLĂRAŞI anunţă semnarea unui parteneriat

Începand cu facturile emise după data de 15.05.2017, clienţii ECOAQUA Călăraşi îşi pot plăti facturile de apă şi canalizare extrem de simplu şi rapid, prin intermediul terminalelor din magazinele cu siglă galbenă PayPoint din toată ţara. Acest lucru este posibil datorită semnării unui acord de colaborare între PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, şi ECOAQUA Călăraşi, operatorul regional de apă şi canalizare din judeţul Călăraşi.

Serviciul se adresează clienţilor ECOAQUA Călăraşi din localităţile Călăraşi, Lehliu Gara, Fundulea, Lehliu Sat şi Dorobanţu. Pentru a efectua o plată, clientul trebuie doar să se prezinte cu factura în cel mai apropiat magazin cu semnul galben PayPoint şi să comunice vânzătorului ce tip de plată doreşte să efectueze. După scanarea codului de bare de pe factură, clientul menţionează suma pe care doreşte să o plătească iar vânzătorul va încasa banii în numerar şi îi va oferi un bon cu toate detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul etc). Consumatorii nu sunt condiţionaţi de achiziţionarea unor articole din magazine şi nu există comisioane pentru tranzacţionări, serviciul fiind gratuit. 

Cele mai apropiate magazine partenere PayPoint pot fi identificate pe site-ul companiei, la adresa www.paypoint.com/romania, sectiunea „Localizare comerciant”, sau pe site-ul operatorului ECOAQUA www.ecoaqua.ro, secţiunea Anunţuri. 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide