Pe 1 septembrie începe Bâlciul la Călărași

Ca în fiecare an, călărășenii și nu numai sunt așteptați să participe la Târgul de toamnă, în locația binecunoscută de pe Prel. Dobrogei din municipiul Călărași, în perioada 1- 8 septembrie 2018. Târgul de toamnă este organizat de Primăria Municipiului Călărași, prin Serviciul Public Piețe Oboare.

Pe o suprafață de 17.000 de metri pătrați, vor fi deschise 16 unități de alimentație publică – terase, 7 unități de alimentație publică – gogoșerii/kurtos, 10 unități de alimentație publică – înghețată, sucuri, vată de zahăr, peste 100 de persoane juridice cu comerț mărfuri industriale (jucării, unelte, îmbrăcăminte, încălțăminte etc) care vor opera în două zone, la intrare în târg pe Prel. Dobrogei și în interior pe aleile J și E, 3 societăți mari în sectorul de parc de distracții (în zona centrală târgului) și 5 societăți cu alte tipuri de activități în parcul de distracții, 5 producători de legume și fructe din zona Argeșului în locația binecunoscută și alți 5 producători de legume și fructe din județul Călărași în zona adiacentă Șoselei de Rocadă.

Serviciul Public Piețe Oboare estimează că în ultimii ani s-au înregistrat la fiecare ediție 50.000 de vizitatori și că încasările din acest an din taxe se vor ridica între 85.000 și 90.000 de lei.

SPPO a cerut, încă de la începutul lunii august, sprijinul Instituției Prefectului și Serviciilor deconcentrate (DSP, DSVSA, IJJ, IPJ, OPC, ISU) în vederea asigurării ordinii și disciplinei pe perioada desfășurării Târgului de toamnă ediția 2018.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide